Kölyök Atlétika verseny Tamásiban

A Tamási Tam-Bau AC  december 15-én-én a Tamási Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium és Általános Iskola  tornatermében rendezte meg a Kölyök Atlétika háziverseny 1. fordulóját.

A versenyen iregszemcsei, tamási és hőgyészi  2007-2008-2009-ben született gyerekek vettek részt, akiket három csapatban osztottunk el.

A versenyen összesen öt feladat volt: sprintváltó, gátváltó, medicinlabda dobás fej felett hátra, helyből távolugrás csapatverseny jelleggel és a forma 1 pálya teljesítése.

A gyerekek nagy élvezettel csinálták a gyakorlatokat. Mivel a csarnokban külön nézőtér nincs, ezért korlátozott számú szülő lehetett jelen, akik a terem szélén lévő padokon ülve szurkoltak gyermekeiknek.

Az esemény a megmérettetésen kívül csapatépítésre is nagyon jó volt, mivel a kevert csapatokban a kisdiákok egymást is jobban megismerhették.

A verseny végeztével az összes résztvevő oklevelet kapott, valamint szponzori felajánlásként fejenként kettő tábla csokoládé is volt a díjak között.

Minden gyermek jó érzéssel távozott a verseny után, akik a rendezők tudtára adták, alig várják a januárban megtartandó következő fordulót. (infó: Beke Géza Ákos egyesületi kölyökatlétika felelős)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.