Nagy létszám a decemberi teremversenyen

Sport XXI, Közép-Magyarország régió

Az elmúlt hétvégén közös helyszínen, de külön időpontban megrendezett   Közép-Magyarország ás Észak Magyarország régiós versenyek létszámadatai mutatták, hogy mennyire előrelátó volt a régiós felosztás újragondolása.

Ugyanis a két új régió versenyén, amely a korábbi KMR szétválásával jött létre, összesen 69 csapat indult, és a korábbi rendszerben ez a létszám, egy verseny lebonyolításán belül kezelhetetlen lett volna.

A szombat délután folyamán kerültek sorra a régió versenyei. Először az U11-es  csapatok léptek pályára, ahol 7 szakosztály 19 csapata versenyzett. A KSI és az Ikarus nagyban hozzájárult a magas létszámhoz, a két klub az indulók több mint felét adta. Előbbi 6, míg az utóbbi 5 teljes csapatot indított.

Eredmények az élmezőnyben: Ikarus BSE A 2. KSI SE A 3. Budaörsi DSE 4. Ikarus B 5. Ikarus D  6. Ikarus C

Az U13-as  korosztályban 8 szakosztály 20 csapata versenyzett. Az Ikarus 5, a KSI 4, míg az UTE, hasonlóan a fiatalabb korosztályhoz, 3 csapattal végzett az élen a „mozgósítási” versenyben.  A dobogós helyezéseken ugyanazok a szakosztályok osztoztak, mint U11-ben.

Eredmények az élmezőnyben: 1. KSI A 2. Budaörsi DSE 3. Ikarus A 4. Ikarus B 5. UTE A  6. KSI B. Tomhauser István koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.