Négy egyesület, ARAK és VEDAC győzelmek

Sport XXI, Közép-Dunántúl régió, teremverseny

A székesfehérvári Lakeside Hotel MKOSZ csarnokába, a 2017 évi Sport XXI. versenyrendszer utolsó fordulójára 33 csapat érkezett.  

A két nagy egyesület, a VEDAC és a vendéglátó ARAK mellett Pápa  és Biatorbágy  is képviseltette magát. Kilenc előkészített pályán a verseny mind az öt száma igazán pörgősen ment.

A másfél órás programot a gátfutás foglalta keretbe, a sprint-gát és a hosszú gát váltó számaival.

Közötte az ügyességiek közül a váltott lábú szökdelés, a zsámolyszökdelés és a medicinlabda lökés színesítette a játékos feladatok sorát.

Annak ellenére, hogy mindenki kiválóan érezte magát, többen a jó eredmények, helyezések elérését is célul tűzték ki.

Az U11-es  csapatok eredményhirdetésénél a veszprémiek és kísérőik, a szüleik örültek a legjobban, hiszen a VEDAC A csapata nyerte az aranyérmet, kettő ponttal megelőzve az ARAK Up. Akadémia piros, és öt ponttal az ARAK Széna téri KA iskolájának csapatát.

Legtöbben a hazaiak voltak, kilenc csapattal; hat egységet indított a VEDAC és kettőt a Viadukt SE.

Az U13-as  mezőnyben is szoros versenyek voltak, melyet az ARAK piros csapata nyert meg, három pont előnnyel a VEDAC A és öt pont különbséggel az ARAK narancs csapata előtt.

Tíz csapatot versenyeztetett az ARAK, négyet a veszprémiek, egyet-egyet a PAC és Biatorbágy.

Az eredményhirdetés végén elbúcsúztattuk a 2005-ben születetteket a Sport XXI. program versenyrendszerétől, és sok sikert kívántunk a folytatáshoz az újonc korosztály országos bajnokságain.  Tölgyesi Előd koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.