Négy iskola tanulói vetélkedtek Dombóváron

A Szent Orsolya Iskolaközpont tornatermében 92 gyermek részvételével zajlott le a Kölyök Atlétika  verseny. A jó hangulatú rendezvényen a DOVASE Kölyök Atlétika csoportjai vettek részt: a Szent Orsolya Iskolaközpont tanulói (28 fő), a József Attila Általános iskola tanulói (24 fő). a Kaposszekcsői Általános Iskola tanulói (24 fő), és a Gyulai Általános Iskola tanulói (16 fő).

Az atléta palánták közös bemelegítéssel hangolódtak a versenyre, majd kialakításra kerültek a csapatok. Korra és nemre való tekintettel vegyes csapatokat állítottunk össze, és ismertettük a lebonyolítás menetét, a feladatok sorrendjét. Minél sokoldalúbb és változatosabb versenyszámokat igyekeztünk összeállítani/ sprint-gát ingaváltó, békaugrás, medicinlabda dobás előre térdelőállásból, szivacsgerely hajítás, 6 perces állóképességi futás alkották a programot.

A versenyt egy óra alatt sikerült lebonyolítani, amelyben a DOVASE idősebb korosztályú atlétái segítettek. A gyermekeket oklevéllel és egy szelet csokival jutalmaztuk. Halmainé Horváth Katalin

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.