Országos bajnokság a hétvégén!

Február 18-19-én  kerül sor a hazai fedett idény csúcseseményére, Magyarország Fedettpályás Atlétikai Bajnokságára. Budapesten, a BOK csarnokban 24 egyéni- és két váltószámban avatnak bajnokot – a súlylökés bajnoki érmei egy héttel később, a szombathelyi Téli Dobó bajnokságon - ott is fedettpályán - találnak gazdára.

A mostani hétvégére beérkezett nevezéseket a szövetség feldolgozta, ezek alapján több mint háromszáz a tervezett egyéni rajthoz állások száma/ 316 – 158 férfi, 158 női.  A versenyszámok 80 százalékában a címvédő is jelezte részvételét/ kilenc férfi- és 12 női bajnoki számban lehet ismétlés.

A versenyre kilátogatók a nevezések alapján láthatják majd a ranglista vezetők nagy részét; a fedett EB-re készülőket, köztük többek között az idén már jelentős nemzetközi viadalon győzelmet szerzett Baji Balázst  és Kazi Tamást is.

A fedettpályás bajnokság - amelynek eredményei folyamatosan megtekinthetők lesznek a honlapon - szombaton 15,00 órakor (megnyitó: 14,50 h) – vasárnap 13,30 órakor kezdődik. (ml)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.