Őszi Kölyök Atlétika verseny Kazincbarcikán

November 15-én rendezte a tanév első Kölyök Atlétika  versenyét a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület  atlétika szakosztálya a Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskola  tornacsarnokában. A 2008-2009-es korosztálynak kiírt teremversenyen a város négy általános iskolájának öt csapata vett részt.

A versenyszámok átölelték az atlétika mozgásanyagát. Volt gyorsasági verseny sprint-gát váltóval, medicinlabda dobás, szivacsgerely hajítás, szökdelés. Az állóképességi verseny óriási küzdelmet hozott, a szépszámú nézősereg hangos biztatásával. Az öt versenyszám gyorsan, gördülékenyen zajlott, köszönhetően a testnevelőknek, a versenybírói gárdának és a segítő diákoknak. Így másfél óra alatt lebonyolításra került a vetélkedés.

A nyolc fős csapatok versengésében az első helyen a házigazda Kazinczysok végeztek, a dobogó második fokára az Árpád iskola  tanulói állhattak, míg bronzérmesek az Ádámosok  lettek. A gyerekek boldogan vették át a névre szóló egyedi oklevelet.  Külön dicséret illeti a Kazinczy Ferenc Tagiskola t estnevelés munkaközösségét, akik kiváló feltételeket biztosítottak a verseny zökkenőmentes megrendezéséhez. (Tóthné Szepesi Éva)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.