Régiós rekord, újoncavatás és adománygyűjtés Miskolcon

Sport XXI, Észak- kelet Magyarország régió, teremverseny

Örömmel és részvételi rekorddal vette birtokba a nyáron felújított egyetemi körcsarnokot a régió. Tíz U11-es és kilenc U13-as csapat versenyzett az érmekért. Szoros küzdelem alakult ki az első sprint-gátváltóban, ahol a miskolci és a kazincbarcikai egyesület századra azonos eredményt ért el. Az ügyességi versenyszámokban tovább folytatódott a fej-fej melletti küzdelem, U11- es korosztályban több számban holtverseny alakult ki: így a hármasugrásban, medicinlabda dobásban is.

A pörgős, jó hangulatú teremverseny a megszokott versenybírói gárda vezetésével - a helyi, a miskolci és a kazincbarcikai egyesületek győzelmével - a tervezett időrend szerint fejeződött be.

Az eredményhirdetésen a gyerekek ünnepi hangulatban vették át az ajándékokat (szaloncukrot, gyümölcslevet), a gyönyörű érmeket, a matricákat, A kis atléták is adakoztak, felajánlották ajándékaikat a rászoruló gyerekeknek, melyet ezúton is köszönnek a szervezők!

Az MVSI „A” csapata nyerte az U11-sek  vetélkedését, második helyen az Ózd-Bolyky , míg a dobogó harmadik fokán Kazincbarcika végzett.  Az U13-as  csapatok közül ezúttal is a KVSI lett az első, az MVSI „A” és a harmadik helyen végző Ózd-Bolyky csapata  előtt.

A verseny záró eseménye az„Újonc lettem” pólók átadása volt. Negyvenen vehették át és a szakemberek bíznak abban, hogy januártól sokakat viszont látnak majd az újonc korosztály versenyein! Soós Istvánné koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.