Új helyszín, új szakosztályok, rekord létszám!

Sport XXI - Közép-Dunántúl Régió, teremverseny

Minden szempontból jól kezdődött a program 2017-es esztendeje a régióban. A Lakeside Hotel új MKOSZ csarnoka biztosította lehetőségeket kihasználva, tíz pályát készítettünk elő a résztvevőknek! Az előnevezés alapján részvételi rekordra számíthattunk, hiszen új Kölyök Atlétika iskolák, új települések is kapcsolódtak a programhoz.

Először köszönthettük Környe és a Biatorbágyi Viadukt SE "fürge ürgéit", valamint Lepsény, Nagyvenyim és a székesfehérvári Széna téri iskola csapatait! Az időjárási előrejelzés, valamint az influenza terjedése csökkentette bár a tényleges indulók számát, mégis teljesen megtelt a csarnok. Az ARAK Akadémiához tartozó Széna téri  gyerekeknek az első megmérettetés rendkívül emlékezetes marad, hiszen az U11-es csapata a sprint-gát váltó, a medicinlabda lökés és a hosszú gátat is megnyerték. Mivel a hármasugrás és a zsámolyszökdelés is jól sikerült, az eredményhirdetésnél az ő nyakukba került az aranyérem. A 14 csapatos mezőnyben második a VEDAC "A", harmadik a tatabányai Dózsa együttese lett.

Hosszú idő után az U13-asok mezőnye felülmúlta a fiatalabbakét, a két futamban 19 csapat indult. A legjobbak versenyét végig kiélezett küzdelem jellemezte, melyet végül a tatabányaiak nyertek, a másodikként - a harmadikkal azonos pontszámmal - a VEDAC "A" együttese zárt, az ARAK Up. Akadémia  sötétkék jelzőmezes csapata előtt.

A legtöbb csapatot, 33-ból 20-at a házigazdák, az ARAK UP. Akadémia indította. Mind a 264 gyermek, a Sport XXI. program jóvoltából, egyedi matricával és müzliszelettel indulhatott haza! Tölgyesi Előd koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.