Zalaegerszeg a korcsoportok élén

Sport XXI, Nvugat-Magyarország Régió, teremverseny

Az idei év első versenyét a Soproni Atlétikai Club rendezte meg Marton Tamás vezetésével, a Gárdonyi Géza Általános Iskola tornatermében!

„- A versenyre 24 csapat nevezett, ebből tíz U11-es és kilenc U13-as csapat állt rajthoz, az országban tomboló influenzajárvány miatt. A versenyen sprint-gát váltó, helyből távolugrás, medicinlabda lökés melltől, helyből hármas / ötös ugrás és hosszú gátváltó szerepelt. A futó számokat az ugrásokat négy pályán és a dobást hat pályán tudtuk megrendezni. 

A csapatok fegyelmezettek, az edző kollégák pedig segítő készek voltak, így zökkenőmentesen, jó hangulatban és komoly izgalmak közepette tudtuk lebonyolítani a régiós bajnokságot. A versenyt parkettán bonyolítottuk, a hármas / ötös ugrások nagyobb ugrásai (4, 5 pont) birkózó szőnyegre történtek” – foglalta össze a történteket Marton Tamás.

A korosztályváltásnak köszönhetően új gyerekeket is láthattunk, a legkisebbeknél és a nagyoknál is változott a csapatösszetétel és a végső helyezés is. Remélhetőleg a 2004-es gyerekekkel már találkozunk a hétvégi Újonc Fedett Országos Bajnokságon.

Mindkét korcsoportban a Zalaegerszeg csapat győzött. Az U11-ben a győri Tigrisek  és a SzOESE  csapatai, míg U13-ban a Mosonmagyaróvári AC  és a Szombathelyi SI  csapatai követték őket a dobogón. Farkas Roland koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.