Az idei évről, a következő feladatokról

A brüsszeli Gyémánt Liga döntő után nyilatkozott dr.Baji Balázs/ Videó

Baji Balázs  2018-as versenyidénye lassan befejeződik. Az elmúlt év sportolójának megválasztott világbajnoki bronzérmes gátas a brüsszeli Gyémánt-liga döntője után értékelte idei teljesítményét és beszélt a jövő terveiről az olimpia.hu  kamerája előtt.

„Az idei év nagy kihívása az volt, hogy az elmúlt év sikereinek megfelelően kell teljesítenem a magam és a közvélemény számára is. Ennek egy verseny, az Európa-bajnokság kivételével sikerült megfelelnem. A székesfehérvári Gyulai Memoriálon közel tudtam kerülni eddigi legjobb időeredményemhez. Voltak nemzetközi sikereim, Gyémánt-liga versenyeken vehettem részt a világ legjobb gátfutóival. Az EB után kissé elfáradtam. A fő feladatom most, hogy átgondoljam miben kell még jobbnak lennem a felkészülésben az új évre.

Bőven lesznek feladatok 2019-ben is, hiszen világbajnokság lesz szeptember végén Dohában. Elkezdődik az átalakult olimpiai kvalifikáció is Tokióra, ahol természetesen jól szeretnék majd szerepelni. Továbbá izgatottan várom a döntést, hogy Budapest megrendezheti-e a 2023-as szabadtéri világbajnokságot. Ha ez sikerülne, akkor az további motivációt jelentene a számomra az elkövetkező években” - mondta az atléta, aki sportdiplomáciai feladatokat is ellát az Európai Olimpiai Bizottság Sportolói Bizottságának tagjaként.  (forrás: olimpia.hu)

Az idei évről, a tervekről dr.Baji Balázs

Dátum: 
2018. szeptember 1.
Szerző: 
MOB/Balássy László
Linkelt videó (Youtube, Vimeo)
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.