Az Ikarus, a Vasas és a Postás nyerte a legtöbb érmet

Sport XXI./ Közép-Magyarország régió ,egyéni pályaverseny

Október 14-én került megrendezésre a régió egyéni pályaversenye. A házigazda szakosztály, amely az Észak-Magyarország Régió központja, nem először szervez közösen versenyt a Közép-Magyarország régióban koordinációs feladatokat ellátó Ikarus BSE atlétikai szakosztállyal. Ezúttal a megújult műanyag borítású GEAC pálya volt a helyszín.

A kimondottan nyárias időjárás volt a legnagyobb ajándéka az idei év utolsó eseményének, magas induló létszám és sok hozzátartozó élvezhette a jó hangulatú versenyt.  A futamok és az értékelések ezúttal közösen zajlottak, így együtt kerültek lebonyolításra a 4x50m-es váltófutó versenyek, emellett a kisebbek 60 síkon, 60 m-es gátfutásban távolugrásban, kislabdahajításban és 800 méteren mérték össze tudásukat.

Az U13-as korosztály hasonló rendszerben versenyzett, a rövid futószámok megegyeztek, emellett magasugrás, vortex hajítás és 1000 m-es síkfutás szerepelt a programban.  A KMo régióra számítva 294 rajthozállást regisztrálhattunk. 7 szakosztály szerzett érmet, legtöbbet az Ikarus BSE (10), őket a Vasas (5)  és a Postás (5)  követt. A BHSE (3), a KSI, UTE (2-2) és a BEAC (1) medállal térhetett haza. A dobogósok matrica és csokiszelet ajándékot is kaptak a szervezőktől. Tomhauser István koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.