Breki Kid’s terematlétika Miskolcon

Hatodik alkalommal szervezték meg az elmúlt héten Miskolcon, a Generali Arénában a Breki Kids  elnevezésű teremversenyt a diáksportosok. Az I. és II. korcsoportban közel 150 kisdiák vett részt. A feladatokat a Sport XXI. feladataiból állította össze Soós Istvánné  szakágvezető.

A diákok mindig nagy örömmel vesznek részt a jó hangulatú, vidám versenyen, melyet az idén sprint- gátváltóval kezdtek, majd az ügyességi feladatokkal folytatták - szivacs gerelyhajítás, medicinlabda dobás és helyből távolugrás - hat helyszínen, forgószínpad szerűen. A záró versenyszám most is az állóképességi próba volt, melyen rengeteg színes golyót gyűjtöttek a kis diákok.

A Szemere Bertalan Szakgimnázium és Szakközépiskola  sporttagozatos diákjai ismét részt vettek a verseny rendezésében és segítették a volt és jelenlegi atlétákból összeállt versenybírói gárda összehangolt munkáját.

Eredményhirdetéskor a hagyományosan a” Breki” képpel ellátott egyedi tervezésű oklevéllel és éremmel jutalmazták a csapatokat. Az I. korcsoportban győztes a Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola, második a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola, míg harmadik a Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola  csapata lett. A nagyobbaknál, a II. korcsoportban szintén a Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola  végzett az első helyen, ezüstérmet szerzett a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola, míg bronzérmesként ünnepelhettek a Miskolc Szirmai Általános Iskola  diákjai.

A Miskolc Városi Diáksport Szövetség versenysorozatának következő állomása a II. korcsoportosoknak szervezett fedettpályás atlétika verseny lesz a Tábori László futófolyosón.(infó: szervezők).

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.