DOVASE csapatgyőzelmek Dombóváron

Sport XXI, Dél-Dunántúl régió, mezei

Dombóváron került sor a régió mezei futóversenyének tavaszi fordulójára. A rendező DOVASE  egyesülete a hagyományokhoz híven szép számban mozgósította a gyerekeket, a segítőket, a szülőket. A régió szakosztályai közül még a PSN Zrt. és a Szekszárdi Sportközpont  vettek részt a verseny, és üde színfolt volt a nagydorogi Széchenyi Általános Iskola  csapata, akik a Sport XXI. program története során először vettek részt versenyen. Rögtön két U11-es csapattal, ráadásul az „A” csapat ezüstérmes is lett a szokásosan erős házigazdák mögött.

Az időjárás teljesen megfelelt a mezei futásnak, így a bástyakerülés is belefért a ligetben kialakított pályán. A szervezők egyéniben is dobogóra szólították a gyerekeket: U11-ben Virág Emese (DOVASE) és Felkl Dominik (Szekszárdi Sportközpont) győzött, U13-ban Kiss Kata Ramóna (Szekszárdi Sportközpont) és Góvnik Erik (DOVASE) voltak a legjobbak.

Csapatversenyben mindkét korcsoportban a DOVASE „A” csapat győzött, 2008-09eseknél a Nagydorog és a DOVSAE „B” előtt, míg a 2006-07-eseknél a „B” csapat lett a második és a Szekszárdi Sportközpont- PSN zrt. vegyes csapata lett a harmadik. A verseny végeztével mind a 96 résztvevő befutócsomagot, és matricát kapott. Scherer Tamás koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.