A DOVASE és a PSN Zrt végzett az élen

Sport XXI program / Dél-Dunántúl Régió, pályaverseny

A Szekszárdi Sportközpont Nkft. rendezte a régióban a pályaversenyének II. fordulóját. A nyolc fős csapatok közül a hazaiak mellett szeptember utolsó szombatján csak a DOVASE és a PSN Zrt. tudott eljönni a versenyre, így az U11-es korosztályban 4 és fél, míg az U13-asoknál 5 csapat állt rajthoz.

A szeles, hűvös időjárás kissé fázóssá tette a versenyt, de a jelenlévő gyerekek lelkesek voltak, és élvezték a versenyszámokat. Az U13-as korosztályban az erős szél rányomta bélyegét a kerékpárgumi-belső vetésre.

A gyaloglást most sem választotta senki, így a 60 m sík, a távolugrás, vetés és a súlylökés mellett 1200 méter akadályon is összegyűlt a mezőny, a dombóváriak és a szekszárdiak nagyot csatáztak, melyből Nyisztor Luca (DOVASE) maximális, 20 pontos eredménnyel került ki győztesen. Szintén 20 pontos teljesítményt ért el a szekszárdi Kiss Kata Ramóna  60 méteres síkfutásban. A csapatversenyben a DOVASE  győzött a Szekszárdi Sportközpont „A” csapata, és a DOVASE „B” előtt.

Az U11-esek  sprintváltóban, gátváltóban, rúdugrásban, távolugrásban, lökésben, hajításban, és 800 méteres akadályfutásban versenyeztek. A győzelmet a PSN Zrt. csapata szerezte meg, ezüstérmes a Szekszárdi Sportközpont „A” csapata, bronzérmes a DOVASE lett.

A régióban már megrendeztük a terem és a mezei versenyt is, több verseny az idén nem lesz. A 2006-osokkal legközelebb az újonc korosztály versenyein találkozunk januárban. Scherer Tamás koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.