Első helyen a Győri AC Gepárdok és a TSC Dózsa csapata

Sport XXI /Észak-Dunántúl Régió, pályaverseny

Október utolsó hétvégéjén került megrendezésre a régió második pályaversenye. Az eseményen összesen 25 csapat vett részt, kereken 200 gyermek küzdött a versenyszámok minél magasabb pontjaiért.

U11  korosztályban a Győri AC Gepárd  volt a legjobb, a csapat fölényesen nyerte a hazai pályán rendezett versenyt. A dobogó második fokáért vívott nagy küzdelemben végül a Soproni AC  egy ponttal előzte meg a TSC Dózsa  kék csapatát.

U13 korosztályban is nagy pontkülönbséggel szerezték meg az aranyérmet.  A TSC Dózsa „A”  csapatában versenyző gyermekeket második helyen a Győri AC „A”  együttesének tagjai követték. Első pályaversenyén indulva harmadik helyen végzett  a rendező Bercsényi DSE  atlétáinak csapata.

U13-ban több kiemelendő eredmény is született. A versenyszámokban szerzett pontok alapján Kapuy Júlia (Győr, Bercsényi DSE) 63 ponttal volt a legeredményesebb, őt követte szintén a Bercsényi DSE csapatából Várkonyi Zoltán 60 ponttal, míg harmadik legjobbként korosztályában 58 ponttal Beke Dávid segítette győzelemhez a TSC Dózsa „A” csapatát. 

Az utolsó versenyszám befejeztével rögtön megkezdődött az eredményhirdetés, melynek során minden gyermek Sport XXI matricát és csokit vehetett át. A verseny gördülékenyen zajlott a Bercsényi DSE idősebb atlétái és a szülői gárda szorgos munkájának köszönhetően.

A következő Sport XXI esemény az őszi mezei forduló lesz, amelyet november közepén rendezi meg a már rutinos TSC-Geotech csapata, Tatabányán. Kószás Kriszta szervező  

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.