Győrben a Bartók Béla Általános Iskola csapata végzett az élen

Kölyök Atlétika  verseny került megrendezésre január 25-én csütörtökön Győrben, amelyen szinte a város összes programban résztvevő iskolája részt vett. A gyermekek öt versenyszámban mérhették össze tudásukat, a váltó és állóképességi futást a csapatok egyszerre, egymás ellen versenyezve teljesítették, míg az ügyességi számok körforgásos rendszerben zajlottak.

A versenyt a Forma-1 nyitotta, és a 8 perces állóképességi futás zárta. Közötte medicin- , és füleslabda dobásban illetve keresztszökdelésben igyekezett minden csapat a legjobbját nyújtani. 

Az eredményhirdetéskor az összes résztvevő gyermeket emlékéremmel és névre szóló KA oklevéllel díjaztak, ami mellé csapatonként két csomag Mese keksz is járt. A dobogós helyezettek emellé kupát is átvehettek.

 Minden versenyszámot megnyerve, nagy fölénnyel győzött a Bartók Béla Általános Iskola csapata - felkészítő: Kószás Kriszta. Szorosabb verseny volt az ezüstéremért, ahol a Pilinszky Iskola - felkészítők: Gombás Péter és Csizmadia Ágnes, 3 pont különbséggel előzte meg a Kölcsey Ferenc Iskola fiatal atlétáit- felkészítő: Füleki - Szabó Andrea.

További helyezettek:  4.  Petőfi Sándor Általános Iskola – felkészítő: Kozicz Krisztián  5. Szabadhegyi „kölyök” –felkészítő: Tormáné Bedő Zsuzsanna
6. Szabadhegyi „elsők” - felkészítő: Tormáné Bedő Zsuzsanna    Gratulálunk minden részvevőnek.

Köszönjük a győri Szabadhegyi Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium igazgatójának, Rémi Péter  úrnak, hogy otthont adott a versenynek, valamint Molnárné Kovács Márta  intézményvezető-helyettes asszonynak a közreműködést és a verseny megnyitását. Farkas Roland írása

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.