Győri AC és TSC-Geotech aranyérmek Tatán

Sport XXI, Észak-Dunántúl Régió, pályaverseny

Május első hétvégéjén Tatán, az Olimpiai Edzőtáborban került megrendezésre a régió idei első Sport XXI. pályaversenye.

U11  korosztályban a Győri AC  gepárd csapata nagy fölénnyel nyerte a versenyt, a dobogó második fokára a TSC – Geotech Dózsa  piros csapata állhatott fel. A helyiek, a Tatai AC  aprótalpúak csapata a harmadik helyen végzett. 

U13-ban  a legfényesebb érmet a TSC - Geotech  piros csapat nyerte, ezüstérmes a Győri AC  tigrisek csapata lett. A harmadik helyért járó bronzérmet a Soproni AC “A” csapata vihette haza. 

A régióban első alkalommal jelentkeztek kalapácsvetésre, ami üde színfoltja volt a nyárias napnak

A több mint 160 résztvevőt megmozgató rendezvényen az U11 és U13 korosztály versenyszámai körforgásos rendszerben három óra alatt befejeződtek.  A rögtön kezdődő eredményhirdetéshez nagy segítség volt a gyors értékelést biztosító, Tölgyesi Előd  által szerkesztett táblázat! 

A szakmailag kiváló munkát végző versenybíróknak, Kószás Kriszta  szervezésének és Sándor Péter  pálya előkészítésének köszönhetően rendben lezajló verseny eredményhirdetésénél minden résztvevő Sport XXI - es matricát és csokit kapott, a dobogós csapatok pedig az érmek mellé kupát is átvehettek, így a szép napos szombati időben mindenki nyereménnyel a kezében térhetett haza. Farkas Roland koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.