Gyula Város Kölyök Atlétika teremversenye

Nagy létszámmal sikerült ismét megrendezni Gyula város Kölyök Atlétika Teremversenyét  a 2010-2009-ben született gyermekek részére, a gyulai 5.sz. Általános Iskola és Sportiskola tornatermében. A 88 tanulót megmozgató verseny négy iskola (5.Számú Sportiskola, Implom József Ált. Isk., Magvető Református Ált. Isk., Karácsonyi János Katolikus Ált. Isk.)  részvételével került megrendezésre 2018. március 28-án.

A tanulók első körben a Forma 1-es pályán próbálhatták ki gyorsaságukat és ügyességüket, majd a sprint-szlalom váltóban vetélkedtek. A harmadik blokkban a hajítás, a dinnyedobás, valamint a szöcske és békaugrás került sorra.

Az utolsó etapban a gyerekek az állóképességükről tettek tanúbizonyságot. A verseny lebonyolítása jó hangulatban és gördülékenyen zajlott, a kisdiákok élvezték az életkori sajátosságuknak megfelelően összeállított, változatos feladatokat.

Zárásképpen minden résztvevő kölyök atlétika emblémával ellátott egyedi oklevelet-emléklapot kapott és mellé egy húsvéti nyuszitojást is. Az atlétika sportág megszerettetéséhez ez a verseny rendkívül jó alapot ad, ami a gyermekek megnyilvánulásából, hozzáállásából is kiderült. A versenyre ellátogatott Baktai Ferencné  Gyula város sportreferense, aki elismerő szavakkal méltatta az esemény szervezését és lebonyolítását. A rendezvényen baleset nem történt, így igazán jó napot zártunk. Vinczéné Forgách Ágnes testnevelő-szervező

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.