Kölyök Atlétika Nyúlon

Kilenc csapatban kilencven gyermek versenyzett egymásssal

A nyúli Pilinszky János Általános Iskola  testnevelői - Csizmadia Ágnes és Gombás Péter - immáron harmadik alkalommal rendezték meg a tanévvégi szabadtéri Kölyök Atlétika versenyt.

A helyszínt fokozatosan fejlődő sportlétesítményében a Nyúl SC biztosította, amely már el van látva lelátóval is, így a szurkolók is élvezhették a programokat.

 A gyerekek és felkészítői tanáraik félkettőtől gyülekeztek a helyszínen, addigra már a versenyszámok helyszínei elkészültek. A kezdés előtt a Pilinszky János Általános Iskola Intézményvezető-helyettese, Kiss Auguszta  köszöntötte a meghívottakat.

A megnyitót egy közös, zenés bemelegítés követte, majd kezdődtek a versengések. Kilenc állomáson, egyszerre 90 gyerek sportolt forgószínpad szerűen.

A Pilinszky iskola pedagógusait a csapatokból kimaradt, de a kölyökatlétikai programban résztvevő nyúli tanulók segítették, akik egy-egy állomáson tökéletes csapatmunkában végezték a dolgukat. A tizedik versenyszám az 5 perces kitartó futás volt.

„- A beérkező részeredményeket egy kidolgozott excel táblázat segítségével folyamatosan dolgoztuk fel kollégáimmal, és az eredményeket egy mindenki számára jól látható táblára vezettük fel – írta a május végi versenyről készült beszámolójában Csizmadia Ágnes testnevelő tanár.

- Minden induló gyermek az ásványvíz és csokoládé mellett oklevélben is részesült.  Az első három helyezettet serleg díjazásban részesítettük, melyeket a régiós koordinátorunk, Farkas Roland, biztosította számunkra. Délután öt órára ért véget a verseny, és véleményem szerint mindenki elégedetten távozott, a jövő évi találkozás reményében.”  

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2022 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.