A miskolci alsósok Breki Kids fedettpályás versenye

Harmadik alkalommal rendezte meg a Miskolc Városi Diáksport Szövetség  az egyetemvárosi Tábori László futófolyosón a Breki Kids f edettpályás atlétikaversenyt. A március 12-én lebonyolított viadal a miskolci iskolák alsó tagozatos diák versenysorozatának második eseménye volt -  a sorozatot terem-, fedettpálya- és mezei forduló alkotja.

A helyszín és a körülmények hatalmas motiváló erőt jelentettek a téli, teremben eltöltött testnevelés órák után. A hagyománnyá vált versenyen hat iskola, közel 50 második korcsoportos kisdiákja mérte össze tudását a négy egyéni (30 méteres síkfutás, zsámolyszökdelés, medicinlabda dobás, helyből távolugrás), valamint a hosszú gátváltó f eladataiban. 

A szervezők ismét bizonyították, hogy érdemes bemutatni az atlétikát játékos faladatokon keresztül, a gyerekek örömmel jöttek és versengtek az ismerős társaikkal.  Az idén újdonságként bevezetett hosszú gátváltót a pontos és gyors eredményszámítás után az aktuális állás szerint futották a csapatok

Természetesen a résztvevők és győztesek jutalma nem maradt el, hiszen a Miskolc Városi Diáksport Szövetség ismét egy-egy egyedi oklevéllel és éremmel lepte meg a sportoló kisdiákokat. A megszokott versenybírói csapat pontos munkája és a Szemere Bertalan Szakgimnázium  sportedző szakos önkénteseinek közreműködése segítette a lebonyolítást. (Soós Istvánné szervező)

Eredmények:  1. Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola - 2. Szent Imre Római Katolikus Általános Isk.- 3. Bársony János Általános Isk.

 

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.