Miskolci és kazincbarcikai győzelem a kiváló hangulatú versenyen

Sport XXI program, Észak – Kelet Magyarország, 2. teremverseny

Miskolcon, az Egyetemi Körcsarnokban január 28-án megrendezett idei első régiós teremversenyen részt vett miskolci, ózdi és egri csapatokat betegségek ritkították meg - így vegyes csapatot is összeállítottunk. 

A hiányzók ellenére az U11-ben nyolc, U13-ban pedig hat csapat állt rajthoz.

A cél természetesen ezúttal is a sportág és a program népszerűsítése volt.

A 2009-esek kicsit megilletődve, de nagyon ügyesen végezték a feladatokat.

A gyerekek ezúttal sprintváltó, kétkezes medicinlabda dobás melltől, zsámolyszökdelés, helyből távolugrás és a hosszú gátváltó számokban mérték össze tudásukat.

A Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola Kölyök Atlétika csapata feljebb lépve egy újabb korosztályba bizonyította, hogy évek óta játékosan foglalkoznak az atlétikával. Eredményük a bronzérem volt.

Mosolyt csalt a gyerek arcára az új nyuszis matrica, és meg is kérdezték: „ miért is viselhet a nyuszi szöges cipőt. amikor nekik nem lehet így versenyezni?”

Eredmények:  

Az U11-es korosztályban KVSE  győzelem született, a második helyet az Eger SSE, míg a harmadik helyezést a Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola  csapata szerezte meg.

Az U13-as versenyben a MVSI „A” csapata állhatott a dobogó legfelső fokára, ezüstérmes a KVSE, bronzérmes az Ózd-Bolyky  csapata lett, ahol kiélezett küzdelemben holtverseny alakult ki az Eger SSE  ifjú atlétáival.

A következő eseménynek, a mezei futóversenyünknek - már hagyományosan -  március végén Kazincbarcika ad otthont. Soós Istvánné  koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.