Pécsi győzelmek Szekszárdon

Sport XXI, Dél-Dunántúl régió, pályaverseny

Május 25-én, pénteken délután rendezte a Szekszárdi Sportközpont Nkft. a régió idei első pályaversenyét. Az eseményen U13-as korosztályban 9 - U11-ben 8 csapat vett részt.

Az idősebbeknél minden versenyszám a palettára került a hatból, mivel két szekszárdi leány a kalapácsvetést is választotta. 15 órakor ezzel a számmal és a magasugrással kezdődött a versengés.

Az U11-es gyerekek körforgása fél négykor rajtolt. A szeles, felhős időben minden a terv szerint haladt és időben sikerült befejezni a versenyt.

Az U11-es  kategóriában pécsi győzelem  született, a Bólyi SE,  és az  AC Bonyhád  előtt. Több csapatban is szerepeltek igen fiatal versenyzők, akik még legalább két évig indulhatnak majd ebben a korosztályban.

Az idősebbeknél  ezúttal nem volt 20 pontos eredmény, az aranyérem sorsa nagyon szoros versenyben dőlt el:

a PSN Zrt.  csapata mindössze két ponttal kerekedett felül a hazai Szekszárdi Sportközpont „A”  csapatán. A dobogó harmadik fokára a Bólyi SE  együttese állhatott fel.

A verseny végén minden résztvevő megkapta a matricát és a felhasznált energiát egy tál cseresznyével pótolhatták az indulók. Scherer Tamás koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.