Remek hangulatú verseny Tatabányán

Sport XXI/ Észak-Dunántúl Régió, mezei

Napos, de kissé szeles időben rendezte meg november 10-én a TSC-Geotech Atlétikai Szakosztálya, Reichnach Ferenc vezetésével az ide régiós mezei fordulót.. A tatbányai Csónakázó-tó körüli területen szépen berendezett pályán remek hangulatú verseny kerekedett.

Elsőként az U11-es  korosztály futama indult el, ahol a fiú egyéni versenyben Fenyvesi Márk (Tatai AC) szerezte meg a győzelmet, másodikként Mayer Botond (TSC-GEOTECH), harmadikként pedig Buchner Jonatan (Tatai AC) érkezett célba. 

A lányoknál elsőként Mórocz Zsuzsanna (TSC-Geotech) teljesítette a távot, a további dobogósok: 2.Fekete Sára (GYAC), 3. Berényi Emma (TSCGeotech). A csapatversenyben győzött a TSC-Geotech „A” , ezüstérmes lett a Tatai AC, míg a bronzérmet a Bercsényi DSE  szerezte meg.

  Az U13-as  korosztályban a fiúknál fölényes győzelmet aratott Mayer Zsombor (TSC-Geotech), Bigun Martin (Tatai AC) és Várkonyi Zoltán (Bercsényi DSE) előtt.

A lányok versenyében hármas Soproni AC siker született. 1. Kiss Laura 2. Dolmány Emma 3. Czakler Eliza. Ebben a korosztályban az első helyet a Tatai AC  csapata, 2. helyet a Soproni AC  míg harmadikat a házigazda TSC-Geotech „A”  csapata tudta megszerezni.

A versenyen minden résztvevő megkapta a Sport XXI program matricáit, illetve a rendezők által felajánlott csokit! Farkas Roland koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.