Szolnoki és kecskeméti sikerek a Lánchíd-pályán

Sport XXI, Alföldi régió, pályaverseny

A közelgő tanév vége és a különböző tanulmányi kirándulások, no meg az anyák napi műsorok igencsak megtizedelték a versenyen résztvevők körét. Szolnokról 3-3 csapat jelentkezett a régió versenyére, a kecskeméti és a kiskunhalasi csapatokkal kiegészülve összesen 11 egység mérte össze a tudását a kijelölt feladatokban. 

A szolnokiakat edzőjük keresztnevén jelöli a jegyzőkönyv, ezzel is kiemelve a kollégák áldozatos munkáját. Az U11-esek versenyét Pali bácsi csapata nyerte, Olgi néni és Éva néni szolnoki csapatait megelőzve.

A nagyok (U13) versenyében három ponton múlt a győzelem. A hazai pályán versenyző KARC-osok nyertek, kimagasló magasugró eredményüknek köszönhetően. Második Ádám „bácsi”, harmadik a halasi KAC csapata lett. 

A feladatok összeállításánál figyelembe kellett venni, hogy egy távolugró hely van kialakítva a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportudvarán. Így az U11-eseknek  egy ugró feladatot, a szökdelő váltó került be a programba a hármasugrás helyett. Ez a feladat inkább terembe való, most debütált először verseny körülmények között. A kicsik láthatóan nagyon élvezték ezt a gyakorlatot. Látszott a csapatokon az igyekezet és a kellő felkészülés is. 

Külön köszönet a rendező kecskeméti versenybíróknak, akik pörgős, jól megszervezett versenyt bonyolítottak le. 

A közelgő vakációhoz kellemes, sportolással és élménnyel teli időszakot kívánva köszönt el a mezőny a Lánchíd-pályától, remélve, hogy a következő pályaversenyek már a szolnoki vagy kecskeméti új atlétikai centrumban lesznek megtartva. Szloboda Mihály koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.