Szolnokon kvízkérdések is voltak

Közel ötven kisiskolás gyermek vetélkedett egymással a Szolnoki Sportcentrum Sportiskola  rendezésében lebonyolított Kölyök Atlétika  teremversenyen, március végén.

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, az Endre Király Általános Iskola, a Szolnoki Sportcentrum Sportiskola és a Kőrösi Csoma Ferenc Általános Iskola  csapatai lelkesen küzdöttek egymásért, a feladatok minél jobb teljesítéséért.

A verseny végén a csapatok az egészséges életmódról szóló kvíz kérdésekre adott válaszokért járó sportszeletek után kaphatták meg a jutalmakat. A kérdéseket a jelenlevő válogatott atléták tették fel a gyerekeknek és a jutalomcsokit is Ők adták át a helyes válaszokéért.

A hangulatos Kölyök Atlétika vetélkedés végeredményének kihirdetésekor mindenki megkapta az oklevelet és mellé csokoládét is.

A jóhangulatú eseményen jelen volt és a lebonyolításban közreműködött Terjéki Zoltán  Sportiskola igazgató, Ecsekiné Juhász Erzsébet  volt országos csúcstartó sprinter,

Boros Bence  és Sípos János  válogatott rövidtávfutók, Pázmándi Dominik  válogatott ugróatléta, Sárainé Kiss Katalin, a csoportvezetők és öten az ifjúsági és serdülő atléták közül. (Ecseki Dániel koordinátor beszámolója alapján)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.