A szombati U20 válogatott viadal csapatösszeállítása, tudnivalói

Június 16-án, szombaton a csehországi Vyskovban kerül sor öt nemzet U20 válogatott viadalára.

Lengyák György up.referens, csapatvezető: „ – A csapat összeállításánál a szakági referens kollégákkal lehetőség szerint törekedtünk arra, hogy minél több tehetséges fiatal kapjon sikerélményt a címeres mez felöltésével.

Ezért például a 4x400 m-es váltó összeállításánál sem az egyéni négyszázakban már indultakban, hanem másik versenyzőkben gondolkodunk – akkor is, ha netán így küzdelmesebb, picivel tán „vékonyabb” lesz az eredményünk. Ugyanakkor néhány versenyzőnek lehetősége nyílik arra is, hogy nemzetközi mezőnyben megpróbálja teljesíteni a VB szintet.”

A Csehország – Magyarország – Lengyelország – Szlovákia – Szlovénia  találkozóra utazó magyar csapat június 15-én, pénteken 9,30 órakor  indul autóbusszal a Budapestről, a BOK (Syma) csarnok  elől. A szövetség kéri a versenyzőket, edzőket, hogy 9,15 h-ig jelenjenek meg  a gyülekezéskor.

Útközben a fő megállási, felszállási helyszínek: a tatabányai M1 Shell kút és a győri Tesco. A csapatvezetés kérése az edzők felé, jelezzék, ha a versenyzőjük valamelyik közbenső állomáson száll fel.

Visszaérkezés ezekkel a megállásokkal szombaton 21-22 h között a BOK (Syma) csarnokhoz. A csapatösszeállítás és a viadal tudnivalói a mellékletekben olvashatók. Eredményes versenyzést kíván a MASZ.

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.