Több mint ötszáz kisdiák versenye Kecskeméten

Tapsifüles Kupa / Eredmények, fényképek

„- Óriási sikerrel rendeztük meg a hagyományos gyermekversenyünket hétfőn és kedden a Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola tornatermében – számolt be az eseményről Adamik Zoltán testnevelő tanár, a KARC edzője. -  Résztvevői csúcs született, hiszen több mint ezer rajthoz állást regisztráltunk. Ez az átfedéseket is beszámolva azt jelenti, hogy több mint 500 fiatal próbálhatta meg magát a 2008-2011-es korosztályokban.

30 méter és 300 méteres futás mellett, helyből távolugrás, magasugrás és kislabdahajítás (teremben!) versenyszámok, valamint a Kölyök Atlétika forma 1-es váltója volt a két napon. A kecskeméti iskolák mellett Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kerekegyháza, Szentkirály fiataljai is elindultak a versenyen.

A pontversenyben külön csata alakult ki az utóbbi három évben győztes Kiskunfélegyházi József Attila, valamint a házigazda Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola csapatai között, amelyet szoros küzdelemben a hazaiak nyertek meg. A verseny egyúttal gyakorlat volt a II.osztályú versenybírói képzés résztvevőinek. Igazi komoly feladattal kellett megbirkózniuk!” (az)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2022 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.