Több mint száz gyermek a teremversenyen

Idén második alkalommal került megrendezésre Mosonmagyaróváron a Kölyök Atlétika  teremverseny.

A szervezést és lebonyolítást, valamint a feladatok kiválasztását nagyban megkönnyítette, hogy a helyszínt az UFM Aréna biztosította, ahová így meghívást kaphattak nem csak a városi, hanem a városkörnyéki iskolák is.

Két korcsoportban 1-1 csapattal, öt iskola nevezett a versenyre, a piarista iskola pedig 3 csapattal képviseltette magát.

Összesen 13 csapat, több mint 100 gyerek mutatta meg képességeit, ügyességét és gyorsaságát a különböző feladatokban.

Az idei évben a legnépszerűbb versenyszám a Forma-1 volt, mely változatosságával, játékosságával méltán vívta ki ezt az elismerést.

Az 1 kg-os medicinlabdával történő térdelésből dobás és hátrafelé dobás feladatai mellett, hármasugrásban, valamint helyből távolugrásban mérhették össze tudásukat a versenyző csapatok.

Az utolsó versenyszámként megrendezett állóképességi futásba minden maradék energiájukat beleadták a lelkes kis versenyzők.

A kisebbeknél a Fekete István Általános Iskola  tanulói, a nagyobbaknál a Jánossomorjai Körzeti Általános Iskola  diákjai harcolták ki a végső győzelmet.

A verseny gördülékeny, gyors és zökkenőmentes lebonyolításában nagy segítséget jelentettek a mosonmagyaróvári Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda  gimnazista diákjai és versenybíróként is közreműködő tanárai. Köszönet közreműködásükért!

A fergeteges hangulatot a szurkolók hangos biztatása, és a zenei aláfestést biztosító hangtechnikus munkája tette felejthetetlenné. Török Róbertné szervező    

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.