Ügyes gyerekek kerültek látókörbe

Január 12-én rendezte meg a Tamási Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium és Általános Iskola tornatermében a Tamási TAM-BAU AC Kölyök Atlétikai háziverseny 2. fordulóját.

A vetélkedésen iregszemcsei, tamási és hőgyészi  2007-2008-2009-2010-ben született gyerekek vettek részt, akik két vegyes csapatot alkottak.

Összesen öt feladatot kellett teljesíteni, melyek a szlalomváltó, szivacs gerelyhajítás, 2 kg-os medicinlabda dobás térdelésből két kézzel fej fölül előre, helyből ötös ugrás, és forma 1 pálya versenyszámok voltak. 

A tervezett létszámnál kevesebb volt az induló, mivel egy csapatra való kisdiák lebetegedett.

Több új gyerek is rajthoz állt, akik még eddig nem vettek részt KA versenyen. A gyerekek nagy része 2009 és 2008-as születésű volt, de volt 2010-ben született is.   

A megjelentek most is élvezettel csinálták végig a feladatokat. A hozzátartozók szurkoló tábora végig élvezte a gyerekek versengését. 

A verseny végeztével mindenki oklevelet kapott, valamint szponzori felajánlásként csokoládénak és 1-1 szelet tortának is örülhettek a résztvevők.

„- Több ügyes gyerek is a látókörünkbe került, akikre a jövőben számítani szeretnénk más versenyeken is” – zárta beszámolóját Beke Géza Ákos, az egyesület Kölyök Atlétika felelőse.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.