Dombóvári és hazai siker a Bonyhádi Atlétikai Centrumban

Sport XXI, Dél-Dunántúl Régió, teremverseny

Sport XXI, DDR teremverseny 2019/foto szervezők Hosszú idő után találkoztak újra a régió szakosztályai, mivel a tavalyi mezeit már tavasszal megrendezték. Az eseményre 26 csapat jött el: U13-as 15; U11-es 11 versenyzett a Bonyhádi Atlétikai Centrumba.

Nagy öröm, hogy két „új” szakosztály is nekivágott a 2019-es Sport XXI. évnek. A Mohácsi TE 1888 hosszú idő után tért vissza a körforgásba, ezúttal Lovász Szabolcs vezetésével - míg Kaposvárról a Favorit AC mellett (!) részt vett a Lukács Máté vezette Kaposvári Sportközpont és Sportiskola is egy-egy csapattal.

A bonyhádi rendezők fegyelmezett szervezésének köszönhetően pörgött az öt feladat: sprintváltó, hosszú gátváltó (bonyhádi csarnokkör), medicinlabda hajítás előre, helyből távolugrás és a dinamikus, gyerekek által kedvelt szemből magasugrás. Ez utóbbi versenyszámban volt a legjobb hangulat, a csapatok nagyon tudtak örülni egy-egy sikeres ugrásnak, pláne 1 méter felett.

208 gyermek és szüleik tapsolhattak a dobogósoknak. U11-ben  a DOVASE „A”, az AC Bonyhád „A”, és a Kaposvári SKSI csapata alkotta az első hármast - az U13-asoknál  az AC Bonyhád „A” csapata győzött, a PSN Zrt. „A” és a Szekszárdi SK „kék” csapata előtt.

Gyerekek, szülők, edzők, szervezők és a koordinátor is elégedetten távoztak a bonyhádi csarnokból! Csak így tovább! (Scherer Tamás)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.