Egyre jobb eredmények

Kelet Kupa - Debrecen - 1. nap

A debreceni Gyulai István Atlétikai Stadionban zajlik a Kelet Kupa, melynek nyitónapján először a férfi 100 méteres síkfutók döntőztek. A számot Boros Bence (Szolnoki MÁV SE) nyerte idei legjobbjával (10.64).

Férfi hármasugrásban László Dávid (Haladás VSE) jutott legmesszebb, 15.66 méteres eredményénél idén még nem ugrott nagyobbat.

A gerelyhajítás első helyét Rivasz-Tóth Norbert (Szolnoki MÁV SE) szerezte meg. 78.57-es eredményénél idén már dobott jobbat (81.75) egy hete Miskolcon, a csapatbajnoki elődöntőn.

A hölgyek 100 méteres síkfutásának döntőjében Nguyen Anasztáziát (MTK Budapest) csak megszorítani lehetett (11.73), megelőzni nem, pedig a sérüléséből visszatért, hazai pályán induló Kozák Luca (DSC-SI) mindent megtett (11.84).

A hármasugrás döntőjében nyolcan teljesítettek jobban, mint idén bármikor, közülük Áts Viktória (TSC-Geotech) bizonyult a legjobbnak (12.67).

Az ifjúsági és junior rúdugrást a 18 éves Mihály Ádám Bence (GEAC) nyerte, élete legjobb eredményével (4.91), míg a felnőtteknél Nagy Marcell (MTK Budapest) jutott a legmagasabbra (4.60). Az ifjúsági leányoknál Borisz Volkov tanítványa, Kulcsár Boglárka (KSI SE) végzett az élen, megugorva eddigi legjobbját (3.80).

A további eredmények ITT.

A Kelet Kupa vasárnap folytatódik.

Kapcsolódó verseny: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2020 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.