Hétvégén Csapatbajnokság Döntő és félmaraton ob

Mozgalmas versenyhétvége következik

Szombaton és vasárnap kerül sor az idei Csapatbajnokság döntőjére, együtt a Serdülő CSB fináléjával. Budapesten vasárnap délelőtt a félmaraton bajnoki címekért és helyezésekért futnak a legjobbak. Székesfehérváron a hagyományokhoz híven két CSB döntőre kerül sor. A felnőttekkel egy pályán a serdülők is kétnapos viadalon döntik el a 2019. évi erősorrendet. Magyarország Atlétikai Csapatbajnokságának döntőjébe két elődöntőből jutott be az első hat-hat helyezett. Keleten a Budapesti Honvéd SE, Nyugaton a Pannon Duo együttese végzett az élen.

A szeptember 7-8-i finálé résztvevői:

Budapesti Honvéd SE - DSC-SI - NYSC - FTC - GEAC - Ikarus - Konok Kunok - Miskolci Sportiskola - Tiszaújvárosi SC - MTK - UTE - Pannon Duo - Pannónia Príma - SavArra - Sportolj Velünk! - Veszprém - Győr - Viharsarok

A pályára lépő együttesekben a hazai élvonal, legjobbjaink is indulnak majd, harcba száll a pontokért például a tavalyi Európa-bajnokság bronzérmese, a kalapácsvető Halász Bence, a hétpróba országos csúcstartója, Krizsán Xénia, fedettpályás rekorderünk, Kozák Luca vagy épp a múlt hétvégi Szuper Liga Dönrő Abszolút Férfi győztese, Szűcs Valdó is. A verseny külön honlapon (csb.masz.hu) részletesen és folyamatosan követhető lesz – illetve a MASZ honlapján is online megjelennek majd az eredmények a hétvége során.

Magyarország Félmaraton Bajnoksága vasárnap Budapesten szólítja rajthoz a szakág képviselőit a 34. Wizz Air  Budapest Nemzetközi Félmaraton keretein belül. Az idei Félmaratoni OB is részét képezi az atlétikai CSB Döntőnek, a helyezettek közül csapatbajnoki pontot kapnak a CSB-re is határidőig benevezett versenyzők.

Mellékletben a hétvégi, soron következő versenyek nevezési listái és tudnivalói.

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2020 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.