Mátyásföldi érmek Gödöllőn

Sport XXI, Közép-Magyarország Régió, teremverseny

Már-már hagyományosnak tekinthető az elmúlt évek alapján, hogy a gödöllői SZIE csarnokban kerül megrendezésre a régió teremversenye. A korábbi időszakokban mindig a teremverseny szolgáltatta a rekord részvételt, ez a nagy létszám azonban sajnos most elmaradt, az U13-as korosztályban 10, míg az U11-ben 5 csapat versenyzett az érmekért.

A verseny jellegéből fakadó nagyon gördülékeny lebonyolítás jellemezte az eseményt, amely során koordinációs feladattal bővített sprint váltó, csapat helyből távolugró verseny, medicinlabda lökés, hosszú gátváltó és zsámolyszökdelés feladatok váltották egymást.

Az U11-es  korosztályban az Ikarus BSE „A” csapata végzett az első helyen, megelőzve a Vasas és az Ikarus „B” csapatait.

Az idősebbeknél  hármas Ikarus BSE győzelem született, az első hat helyezett közé került a Vasas, az UTE és az Ikarus „D” csapata.

Remélhetőleg a tavasz folyamán sikerül több szakosztálynak is rendeznie a sorait a gyermekkorosztályban, és bízom benne, hogy a pályaversenyeken ismét több egyesület képviselteti majd magát. Tomhauser István koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.