Miskolci, kazincbarcikai első helyek, influenzás időszak

Sport XXI, Északkelet-Magyarország Régió, teremverseny

A korábbi időszakokban mindig a teremverseny szolgáltatta a rekord részvételt, ez a nagy létszám azonban sajnos most elmaradt. Betegségek ritkították meg a miskolci és az egri csapatokat az első Sport XXI-es teremversenyen, melyet az Egyetemi körcsarnokban rendeztünk meg Miskolcon. Legtöbben így is az egriek versenyeztek és két csapattal állt rajthoz a Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola Kölyök Atlétika csapata is.

U11-ben hat, U13-ban pedig három csapat tudott rajthoz állni. A legkisebbek kicsit megilletődve, de nagyon ügyesen végezték a feladatokat.  A gyerekek ezúttal sprintváltó, kétkezes medicinlabda dobás melltől, zsámolyszökdelés és helyből hármas-és ötösugrásban és a hosszú gátváltó számokban mérték össze tudásukat. Az összehangolt versenyrendezésnek köszönhetően 2 óra alatt lezajlott a verseny.

Eredmények: Az U11-es korosztályban KVSE győzelem született, a második helyet az Eger SSE, míg a harmadik helyezést szoros küzdelemben az MVSI  csapata szerezte meg. - Az U13-as versenyben a MVSI csapata állhatott a dobogó legfelső fokára, ezüstérmes a KVSE, bronzérmes az Eger SSE  csapata lett.  A következő versenyünk a csapatverseny, melyet Miskolcon, a pályaversenyt pedig Egerben szervezzük meg. Soós Istvánné koordinátor

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.