Mozgalmas Gyereknap

SPORT XXI Program 2019, Észak-magyarországi régió és Közép-magyarországi régió, Egyéni Pályaverseny

A 2019-es atlétika szezon egyik legmozgalmasabb hétvégéjén került megrendezésre az ÉMR és KöMR régió Sport XXI egyéni pályaversenye. A verseny napján Május 26-án volt MEFOB a BP Honvéd atlétika pályáján, az V-VI. korcsoportos atlétika diákolimpia országos döntője zajlott Székesfehérváron, a nap folyamán leadhattuk szavazatainkat az EP választáson és ez volt az a nap, amikor gyereknap alkalmából rendezvények sokasága várta a gyermekeket szerte az országban.

Ezért is érte a gödöllői szervezőket nagyon kellemes meglepetésként az előzetesen leadott nevezési létszám (282 fő). A verseny napján összesen 250 gyermek mérte össze képességeit egymással. Ezúton is köszönet és dicséret minden szülőnek, edzőkollégának, hogy a régóta várt nyári időjárásban 6-6,5 órán keresztül fáradhatatlanul szurkoltak és tanácsokat adtak gyermekeiknek, tanítványaiknak. Köszönet illeti a versenybírókat, akik türelmükkel és pontosságukkal vezényelték le az egész napot.

A versenyre összesen 17 klub nevezte az utánpótlás korosztályait.

Az éremtáblázat képzeletbeli dobogóján az U11 es korosztályban a következő sorrend alakult ki, a Csepeli DAC versenyzői 11 érmet szereztek, míg a Veresegyház VSK és a Vasas kis atlétái 4-4 éremmel büszkélkedhetnek.

Az u13-as korosztályban az Ikarus BSE szerezte a legtöbb érmet szám szerint hetet, a Csepeli DAC- Budaörsi DSE- GEAC versenyzői összesen öt-öt-öt éremmel térhettek haza.

Támogatóink nélkül ez a verseny sem jöhetett volna létre: Magyar Atlétikai Szövetség, Szent István Egyetem, Seqomics Kft., Wessling Kft., Omya Hungaria Kft., Agruniver Holding Kft. (KZ)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.