Negyedik hely Bostonban

Eredmények a szombati napról

Márton Anita  negyedik helyen végzett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség fedettpályás versenysorozatának első, bostoni állomásán. Az olimpiai bronzérmes magyar dobóatléta combizomsérülés miatti féléves kihagyás után múlt szombaton tért vissza, és EB-szintet jelentő 17,22 méteres eredménnyel kezdte a fedettpályás szezont.

A mostani megméretésen ennél közel fél méterrel nagyobbat, 17,71 métert  ért el, amely a negyedik helyhez volt elég. A versenyt az elmúlt évi amerikai bajnok Maggie Ewen  nyerte 19,28 méterrel.

„- Az első World Indoor Tour versenyemen sikerült javítanom a múlt heti eredményemen, és 17,71-el a 4. helyen végezni – olvasható Márton Anita facebook bejegyzésében. -  Egy lépéssel előrébb, végcél a Fedett Pályás Európa Bajnokság”.

A versenyszám tavalyi fedettpályás világbajnoka az IAAF-sorozatának további két olyan állomásán – Torunban és Düsseldorfban – is indul majd, melyeken rendeznek női súlylökést. (forrás: mti)

További nemzetközi események: a szombati bécsi és pozsonyi verseny több figyelemre méltó eredményt hozott, a jegyzőkönyvek a mellékletben olvashatók.

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2020 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.