Tatabányai sikerek az év első versenyén

Sport XXI, Észak-Dunántúl Régió, teremverseny

A régió idei első teremversenye január 12.-én szombaton Sopronban került megrendezésre. Marton Tamás és kiváló versenybírói csapata  várta az egyesületek sportolóit!  A programban a hangulatot a gát váltó alapozta meg, majd ügyességi számokkal folytatódott a rendezvény. A helyből távolugrás és a medicinlabda dobás után hármas-, illetve ötösugrás következett. A versenyt a hosszú gátváltó zárta, ahol szintén lelkes szurkolás kísért végig minden futamot.

Az U11-es  korosztályban a TSC Dózsa piros  csapata volt a legjobb, a Mosonmagyaróvári AC  előtt. Tatabányára jutott még bronzérem is, mivel a harmadik helyet a TSC-Geotech kék csapata zsebelte be. További helyezések: 4. Győri AC Oroszlán, 5. Bercsényi DSE narancs, 6. Sopron Fenyő-tér, 7.  TSC Dózsa zöld, 8. Soproni AC, 9. Győri AC Tigris

U13-ban  a kiválóan teljesítő TSC-Geotech  piros csapata  megérdemelten nyert aranyat, a Győri AC Zsiráf csapata előtt. A bronzérem a házigazda Soproni AC piros csapatának nyakába került - 4. Mosonmagyaróvári AC, 5. Győri AC Zebra, 6. Bercsényi DSE piros, 7. TSC Dózsa kék, 8. TSC Geotech zöld.  Az eredményhirdetésen az érmek és matricák mellett minden gyermek egy tábla Milka csokit is kapott. (Farkas Roland koordinátor)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.