A Váci Reménység Kölyök Atlétika versenye

A téli Kölyök Atlétika versenyünket 2019. február 14-én tartottuk meg a Váci Árpád Fejedelem Általános Iskola tornatermében. Négy csoportunk vett részt a játékos viadalon. A cél versenylehetőség biztosítása volt az iskolai csoportokban és egyesületekben atletizáló gyerekeknek a Kölyök Atlétika Program  szellemében, eszközeivel - valamint az atlétika népszerűsítése, játékos versenyhelyzetek teremtésével a sportághoz való kötődés megteremtése.

A helyszínen sorsoltuk össze a csapatokat. Így a gyermekek nem csak saját csoporttársaikkal versenyezhettek. A tornaterem különböző területén jelöltük ki a versenyszámok lebonyolítását, ezért több helyszínen egyszerre tudtuk a feladatokat elvégezni.

A verseny kezdete előtt tartottunk egy közös bemelegítést, futóiskolát.  Segítőink az egyesületünk idősebb atlétái voltak. A gyerekek aktívan végezték a feladatokat. Látszott a mozgásukon, hogy ismerik a versenyszámokat, az eszközök sem voltak számukra ismeretlenek. A szülők és a kísérők óriási lelkesedéssel fogadták a versenyt.

A pontozást az egyes eredmények határozták meg. Az így összeadódó pontszámok adták meg a helyezést. Minden csapat a megérdemelt oklevél mellé egy kis ismeretterjesztő füzetet kapott ajándékba az egyesületünk atlétikai szakosztályától. Ezeket az ajándékokat szakosztályunk vezetője adta át. Jancsik László, Váci Reménység Egyesület

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2022 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.