Az időjárás kegyeiben

A nehezítő körülmények ellenére, 2020.11.15-én sikeresen megrendezésre került az Észak-Magyarországi Régió utolsó Sport XXI-es szabadtéri versenye a mezei futóverseny. A verseny helyszínéül a Mátyásföldi reptér szolgált, ahol a remek szervezésnek és a kegyes időjárásnak köszönhetően, jó hangulatban mérhették össze mezei futó képességeiket a fiatalok. Az U11-es korosztály versenyében a lányok csapatversenyét a Csepeli DAC ”A”csapata nyerte, a GEAC végzett a második helyen, míg a Csepeli DAC “B” csapata zárta a dobogós csapatok sorát. Ugyan ezen korosztályban a fiúknál ugyancsak a Csepeli DAC nyert, a GEAC lett a második, míg a Csömöri Sport Kft ifjú palántái szerezték meg a harmadik helyet.

Az idősebb korosztály leány-fiú csapatversenyében ismét a Csepeli DAC nyert, a GEAC “A” csapata lett a második, míg a GEAC “B” csapata a harmadik helyezésnek örülhetett. A lányoknál a győztes  a GEAC “A” kvartettje végzett, a Csepeli DAC szerezte meg a második pozíciót, míg a GEAC “B csapata itt is a harmadik helyen végzett.

A csapatverseny mellett minden korosztályban és nemben éremdíjazásban részesült az I.-III. helyezett és minden gyermek csokival, matricával és egészségesen térhetett haza.

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.