Ismét Gyulai Miklóst választották a Magyar Atlétikai Szövetség elnökévé

Fotó: Tumbász Hédi

2021. május 14-én délután tartotta a Magyar Atlétikai Szövetség a 2021. évi rendes és egyben tisztújító küldöttgyűlését. A MASZ tagszervezetei küldöttek útján képviselték magukat az érvényben lévő korlátozások értelmében, online videokonferencia formájában megrendezett eseményen, melynek legfontosabb pontja a tisztújítás volt. A küldöttek elektronikus szavazás útján választották meg az új tisztségviselőket.

A Magyar Atlétikai Szövetség elnöke ismét Gyulai Miklós lett, aki 2009-óta irányítja a szövetséget.

Az elnök személyén túl az alelnököket, az elnökség tagjait, valamint a felügyelőbizottság tisztségviselőit is megválasztották.

Alelnökök: Németh Zsolt, Szalma László

Az elnökség tagjai: Oroszi Zsuzsanna, Szabóné Molnár Krisztina, Dr. Kiss László, Knipl István, Gyulai Márton

A felügyelőbizottság elnöke: dr. Abiwu-Türk Bettina

A felügyelőbizottság tagja: Czeglédi Katalin, Somogyi János, Horváth Gergely, dr. Képes Lóránt

Gyulai Miklós a Magyar Atlétikai Szövetség újraválasztott elnöke:

„Több mint 10 éve azon dolgozunk, hogy egy szilárd alapot építsünk az atlétika sportág fejlődő jövője számára. Most hatalmas lehetőségek kapujában állunk: 2023-ban Magyarországon rendezzük a világ harmadik legnagyobb sporteseményét, az Atlétikai Világbajnokságot, felépül a Nemzeti Atlétikai Központ, mely méltó otthona lesz nagy múltú sportágunknak.  Örömmel és büszkeséggel állok a feladat előtt, hogy egy jó csapattal, az elmúlt évek munkájával létrehozott szilárd alapra támaszkodva, az előttünk álló időszak kínálta lehetőségek által, végre bebetonozzuk az atlétika fejlődését szolgáló út irányát a jövő generációinak, melyen keresztül tovább épülhet sportágunk jövője.”

A küldöttgyűlésen ismertették a Magyar Atlétikáért díjban részesülök neveit is, ami a galériában látható.

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2022 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.