Doppingellenőrzési ismeretek/ Konferencia – 2018. november 21 – 22.

Közös érdek, hogy minden sportoló és sportszakember tökéletesen ismerje, és magabiztosan tudja a hazai és nemzetközi doppingellenes szabályokat, tisztában legyen a doppingszerek egészségkárosító hatásaival, és ismerje a doppingellenőrzési eljárás pontos menetét. 

Az ismeretek széles körben való terjesztése, a megelőzés, és a doppingellenes felvilágosítás érdekében, a Magyar Antidopping Csoport (HUNADO) idén is vállalja, egy a „Doppingellenőrzési ismeretek” témakörben szervezett képzés szakmai vezetését. A tanfolyam részvételi díját a Magyar Antidopping Csoport Közhasznú Nonprofit Kft. teljes egészében átvállalja. 

Érintett témakörök: A 2018. január 1-én hatályba lépett WADA Tiltólista (változások a korábbi évekhez képest), Sportolói Biológiai Útlevél Program; a sportolók jogai és kötelességei a doppingellenőrzéssel összefüggésben, a hatályos WADA Kódex, a doppingellenes tevékenység szabályozása Magyarországon; hazai és nemzetközi doppingellenőrzések, a HUNADO tevékenysége, a doppingszerek egészségre való hatása, a gyógyászati mentesség (TUE Engedély); felkészülés a kiemelt hazai sporteseményekre; kötelező kiegészítő analízisek a WADA Technikai dokumentum alapján (WADA TD2018SSA); Nemzetközi Információs – ADAMS – rendszer.

A képzés időpontja: 2018. november 21. és 22.  9.30-14.00 h  / A képzés helye: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Konferenciaterem  -  Jelentkezni a mellékelt tájékoztatókon található jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet.  Magyar Antidopping Csoport / 1146 Budapest, Istvánmezei út 2/c.   -     Email:  info@antidopping.hu   -    Fax: (06-1) 273-1716

Jelentkezési határidő: november 13. A konferencia két napjára külön kell regisztrálni!. (MACS)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.