Serdülő Liga Döntő 2019 - döntőbe jutott versenyzők

Kedves Atléták, tisztelt Szakosztályok és Edzők!

Atlétikai Serdülő Magyar Liga sorozatunk idén is messzemenőkig elérte célját, sportágunk népszerűsítéséért, legfiatalabbjaink versenyzési lehetőségeinek bővítéséért, a kellő motiváció biztosításáért nemcsak szövetségünk, de minden versenyszervező rengeteget dolgozott. Ám ami talán ennél is kiemelendőbb: ifjú versenyzőink, az atléták remek teljesítménye! A versenysorozat állomásain kiváló viadalokat, izgalmas csatákat, szoros befutókat és megannyi emlékezetes pillanatot láthattunk, tehetségeink, a jövő reménységei fantasztikusan szerepeltek a hazai szabadtéri szezon alatt, a liga sorozatban induló minden résztvevőnek szívből gratulálunk! Van azonban még egy jelentős esemény, ahol a pontversenyben legjobb helyen végzettek ismét megmérettethetnek, ez pedig a nyár végi Serdülő Liga Döntő. Az elmúlt években is kiváló versenyeket hozott, bizonyos, idén sem lesz másképp. Arról nem is szólva, hogy komoly díjazás vár a szakosztályokra, sőt, a versenyzőkre is gondolunk majd. A Serdülő Magyar Liga Döntőjének végeredménye alapján az egyes versenyszámok 1-3. helyezettjei érmet és „Atlétikai Serdülő Magyar Liga Győztese” (illetve 2./3. helyezettje) feliratú cipőtartó zsákot kapnak. A Serdülő Magyar Ligában a sportszervezetek az atlétáik Döntőben való rajthoz állásai alapján 10 000.- forint díjazásban részesülnek, amennyiben az atléta az adott számban érvényes eredményt ér el. (Összesen 4 240 000.- forint kerül szétosztásra.)

A Serdülő Liga Döntőbe jutott versenyzők és a tartalékok névsorát a mellékletben tekinthetik meg. Kérjük, hogy az alábbiak szerint szíveskedjenek eljárni:

"A Serdülő Liga Döntőre nem kell külön nevezni, de a Döntőbe jutott atlétáknak és a tartalékoknak a Döntőben való részvételt (tartalékok esetében a részvételi szándékot) augusztus 28-án szerdán 16 óráig a  címre küldött e-mailben meg kell erősíteni a MASZ Versenyiroda felé. Lemondás, illetve meg nem erősítés esetén a Serdülő Liga pontversenyében soron következő (tartalék) atléta indulhat a Döntőben."

Tisztelettel kérjük a Szakosztályokat, hogy a klub összes érintett versenyzőjének indulási szándékát egy levélben szíveskedjenek elküldeni!

Köszönettel:

MASZ Versenyiroda

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.