U16 váltóedzések - szeptember 14., 21. Székesfehérvár - tudnivalók

Tisztelt Érintettek!

Az alábbiakban Lengyák György UP-referens U16 váltóedzésekkel kapcsolatos tájékoztatását olvashatják:

Az U16 válogatott összeállítása hamarosan közzétételre kerül, de a váltókat a megbeszélés szerint összehívnánk, mert a jó szereplés egyik záloga a váltás gyakorlása. A tervek szerint két váltóedzés lesz. Az első most hét végén, szeptember 14-én szombaton 10:30-kor Székesfehérváron. Mivel ezen a hétvégén a versenyzőknek nincs terhelése (versenye), ezért most szeges futócipőben éles váltásokkal tervezzük gyakorolni a váltásokat.

A következőt az összetett bajnokság előtt, szeptember 21-én (szombaton) szintén Székesfehérváron. Mivel nagyon sokan indulnak az összetett bajnokságon, akkor már csak a versenyre készülve, a bemelegítést mintegy 20 perccel megnövelve, csak edzőcipőben.

A fiúknak 11:10-kor kezdődik a 100 m gátfutás, várhatóan 9:55-kor kezdenék a bemelegítést, 9:35-kor a bemelegítő futást bot átadásokkal kezdenénk, majd egyéni gimnasztika. A futóiskola néhány gyakorlatát és az edzőcipőben végzendő 2-3 lendületes futást szintén bot átadásokkal szeretnénk végeztetni. Utána az összetett versenyzők folytatják a gátfutásra bemelegítést, gátgimnasztika, gáttechnika, stb.

A leányoknál 11:55-kor kezdődik a 80 m-es gátfutás, tehát ugyanazt terveznénk, mint a fiúknál, csak 20 perccel később.

Természetesen, aki nem indul az összetett versenyen, azzal még szeretnénk egy kicsit akár szeges cipőben is váltani utána.

Köszönettel tartozunk az ARAK vezetésének, hogy lehetőséget biztosít és különösen Tölgyesi Elődnek, hogy szombati szabadidejében segíti munkánkat.

Versenyzők: 4x100 és 4x300 m:

Kocsis Anna Luca (Szolnoki SC SI)

Sulyán Alexa (Veresegyháza)

Joó Dóra (BHSE)

Mészáros Luca (ARAK)

Szűcs Bianka (Budaörsi DSE)

Nyilasi Diána (UTE)

Chen Kevin (FTC)

Pesti Máté (Csepeli DAC)

Brunner Hugó (PSN Zrt.)

Schmidt Bence (PSN Zrt.)

Tatai Zalán (ARAK)

Mészáros Balázs (ARAK)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.