Továbbra is fókuszban az atlétika fejlesztése

Öt kategóriában lehet pályázni a 2014-es Innovációs Díjakra  /   Tudnivalók

ea inn award 2014Az Európai Atlétikai Szövetség a sportág további fejlesztése érdekében

2014-ben ismét több kategóriában ítéli oda az Innovációs Díjat. Az elismerésért nemcsak egyéni ötletekkel, hanem csapatmunkákkal is versenyre lehet kelni.

A kategóriák az alábbiak:

- Edzés: olyan projekteket várnak, amelyek fejlesztik az edzők munkáját, az atléták szereplését, elsősorban pszichológiai, biomechanikai, élettani és edzéselméleti témákban;

- Technológia: az atlétika fejlődését elősegítő új eszközök, rendszerek vagy technikák megalkotóinak munkáit várják;

- Promóció: ide olyan újdonságokat értenek, amelyek elsősorban a marketing, oktatás és a szociológia terén vihetik előre a sportágat;

- Fenntarthatóság: olyan projektek tartoznak ebbe a kategóriába, amelyek központjában az atlétikai események fenntarthatósága áll;

- Nyílt kategória: minden olyan munkát be lehet küldeni, amely nem tartozik a fentiek bármelyikébe, és az atlétika fejlődését szolgálja.

Ami a döntést és a díjazást illeti, egy szakértőkből álló zsűri szavazata alapján kerül kihirdetésre, kik  az egyes kategóriák győztesei – akik 2000 CHF-el gazdagodnak, és továbbjutnak az utolsó körbe, ahol a végső, összetett első hely a tét. Akit a legjobbnak találnak, további 10 000 CHF-et kap.

A nyertes projekt készítőjét, vagy a csapat vezetőjét egy kísérővel az EA saját költségén meghívja, hogy részt vegyen 2014 októberében, Bakuban (Azerbajdzsán)  rendezendő díjátadó gálán.

Ami a pályamunkákat illeti, a következő tudnivalókra érdemes nagyon figyelni: csak 2013. január 1-je után publikált művet lehet beküldeni (a publikáció nem kitétel). A projekteket elektronikusan kell elkészíteni, 15 oldalas terjedelemben és az alábbi szempontoknak feltétlenül szerepelniük kell:

- Bevezető: célok, a munka jelentősége az atlétika fejlesztése szempontjából- Módszerek- Eredmények, megállapítások- Értekezés- Konklúzió- Ajánlás

A beküldött alkotás címét a fedőlapra és minden egyes oldalra fel kell tüntetni. Bibliográfiát, publikációkat, illetve tudományos írásokat is van lehetőség külön csatolni.

Az illetékesek külön kérik elküldeni:

- Szerző kontakt adatait (név, cím, telefonszám, e-mail cím, fax),- Szakmai önéletrajzot,- Fényképet,- Egy aláírt nyomtatványt, amely igazolja, hogy a valóban a feltüntetett személy készítette a projektet,- Egy aláírt nyilatkozatot arról, hogy az Európai Atlétikai Szövetségnek joga van publikálni a művet.

A beadásra szánt munkákat legkésőbb 2014. május 31-ig kell az  ITT  megnyitható  online felületre feltölteni.

A díjjal kapcsolatban bővebb információ megtalálható az EA hivatalos oldalán, kérdés kapcsán pedig az EA munkatársához, Marc Sintes -hez  marc.sintes@european-athletics.org  lehet fordulni. (EA / Daka Tímea fordítása) 

2014 European Athletics Innovation Awards/ EA

ea inn award 2014

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.