11 csapat, 110 gyerek indult

Nagy siker volt a KSI SE kölyökatlétikai rendezvénye

Az őszi egyesületi Kölyökatlétikaversenyt a XVII. kerületi Újlak Utcai Általános Iskola tornatermében tartotta a KSI SE. Az iskola rendszeres házigazdája a versenysorozatnak. Az eseményre a kerület más iskoláiból is érkeztek gyerekek.

Az idei versenyre rekord létszámú résztvevő érkezett. A megmérettetésen 11 csapat vett részt, összesen 110 indulóval. A csapatokat (1-2. osztályosok) külön értékelték.

A verseny lebonyolításában az iskola 8. osztályos tanulói és a Kölyökatlétikai rendszeréből már kinőtt idősebb atléták segítettek.

A feladatok kiválasztásánál szempont volt, hogy az elsősök is teljesíteni tudják, akár különösebb előképzettség nélkül is. A tervezett feladatok között szerepelt a sprint-gát váltófutás, a Formula 1-es pálya, a helyből távolugrás, a zsámolyszökdelés páros lábon, a medicinlabda-dobás előre, és a 6 perces állóképességi futás. A bemelegítés után a feladatokat forgószínpad-szerűen bonyolították le. 

 A verseny nagyon jó hangulatban telt. Az eredményhirdetésnél minden résztvevő gyerek névre szóló oklevelet, üdítőt és édességet kapott.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.