22 csapat vett részt az év utolsó versenyén

Hangulatos teremversennyel zárta az évet a Közép-Dunántúli Régió.

A székesfehérvári Tóvárosi Általános Iskola tornaterme hat, jól előkészített pályával várta a 22 csapatot. A házigazda ARAK 4-4, a VEDAC 3-3, az SVSE 2-3 csapattal szerepelt. Hosszú idő után ismét csatlakozott Pápa a versenyhez, a Viadukt SE pedig első érmét ünnepelhette.

A tíz U11-es és tizenkét U13-as egység a sprint-gátváltóval alapozta meg a jó hangulatot. Az ügyességi számok közül a helyből távol, az oldaltámasszal végrehajtott zsámolyszökdelés és a medicinlabda-dobás hátra számokat gördülékenyen csinálták a csapatok. A fiataloknak még rutint kell szerezni benne, az idősebbek közül pedig néhányuknak a kivitelezés pontosságát kell gyakorolniuk. Alapjában a fiatalok ügyesek, sok nagyon jó mozgású gyermek versenyzett!

Az eredményhirdetés előtt nagy tapssal és az „Újonc lettem” pólóval búcsúztattuk el a 2007-ben születetteket.

A 9-10 éveseknél az SVSE fiataljai kiemelkedtek a mezőnyből. Először nyert érmet, rögtön ezüstöt a Viadukt SE, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a VEDAC csapata állhatott. Az idősebbeknél minden versenyszám szoros küzdelmeket hozott. Ennek ellenére a ARAK csapatának mindegyik számban sikerült a legtöbb pontot szereznie. Második helyen az SVSE végzett, a bronzérem a VEDAC-osok nyakába került.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.