27 csapat, több mint 200 gyermek Győrben

A hét egyetlen, napsütéses napját kifogva rendezte meg a győri Horn-Bercsényi DSE az Észak-Dunántúli régió Sport XXI. pályaversenyét.

A tavaszi programnak megfelelően az U13-as korosztály 60m gátfutásban, 2000 méteren, kislabdahajításban, magasugrásban, hármasugrásban, kalapácsvetésben és 8x50 méteres váltófutással gyűjthette csapatának a pontokat.

Kislabdahajításban és hármasugrásban több, mint százan, magasugrásban több, mint 80-an versenyeztek. Ennek ellenére a szervező egyesület idősebb korosztályainak atlétái és versenybírói remekül lebonyolították a versenyt, minden versenyszám gördülékenyen zajlott.

U13 korosztályban legtöbb pontot gyűjtött a Győri AC „A” csapata, őket követte a TSC – Dózsa együttese. A bronzérmet a Mosonmagyaróvári AC csapata szerezte meg.

U11-ben szintén a Győri AC vehette át az aranyérmet, „Alma” elnevezésű csapatával.

A tatabányaiak csak úgy, mint U13-ban itt is az ezüstéremnek örülhettek, a TSC- Dózsa csapata második lett. Ebben a korosztályban a győriek két érmet is begyűjtöttek, „Barack” csapatuk harmadik lett.

Külön öröm volt, hogy a kisebb létszámú egyesületek közül, akik ritkábban vesznek részt a Sport XXI. versenyeken is többen eljöttek, és összemérték tudásukat a régióban, ilyen volt például az Esztergomi Atlétikai Club – Gyermely és a Footour – Tata is.

Minden versenyző az eredményhirdetésnél müzli szeletet és matricát kapott, a dobogósok emellett a Sport XXI. program által biztosított érmeket is átvették. (szervezők)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.