ARAK és SVSE sikerek a Közép-Dunántúli régió I. pályaversenyén

Az időjárás egész héten őszi arcát mutatta, de péntekre, a versenyre megkegyelmezett. A pálya kiváló előkészítése a házigazda ARAK-os csapatot dicséri. A nyolc U11-es csapat nagy élvezettel ügyeskedte végig az állomásokat, ahol még a gyakorlásra is jutott idő. A számítógépes pontszámítás lehetővé tette, hogy záró akkord, a 800 akadály erősorrendben kerüljön lebonyolításra. Itt helyenként igen komoly küzdelem, szoros befutók jellemezték a legfiatalabbak szereplését.
Az 11-12 évesek magasugrással indították a versenyt, ahol több olyan eredmény is született, amiért járt a maximum pont. A kisebbek körbefutása alatt már az ügyességi számokat mérték 5 helyen a dinamikus versenybírók. Leggyorsabban a kalapácsvetéssel végeztek - sajnos - csak 1 gyermek választotta ezt a tradicionális számot. A kislabdahajítás és a hármasugrás volt a legnépszerűbb próba, mind a 80 induló rajthoz állt. Itt is született maximum pontszám, nem is egy. A gátfutást is sokan választották. Az atlétapalánták tudásszintje itt, és az állóképességi számban, a 2000 méteren mutatott legnagyobb különbséget. A csapattagok derekasan végigcsinálták a választott 4 egyéni, és a váltószámot. Volt, aki mindet megcsinálta volna. Érdekességképpen, a legmagasabb egyéni pontszámot Felber Zselyke (SVSE) érte el, 70 pontot gyűjtött. A csapataranyat az idősebbeknél a házigazda ARAK Up. akadémia fehér jelzőmezesei nyerték, második az SVSE "A", bronzérmes az ARAK narancs jelzőmezes nyolcasa lett. A kicsik eredményhirdetésénél a SVSE "A" csapata örülhetett magabiztos győzelmének. A második helyért folyó küzdelemből a VEDAC piros csapata jött ki jobban, övék lett az ezüst, az ARAK narancsos teamje kapta a bronzot.
A versenyélményeket program által biztosított érmek, ajándék matricák, és a szervezők édessége tette teljessé. (szervezők)
 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.