Családi évzáró Csepelen

Eredményes esztendőt zárt a Csepeli DAC

Az egyesület évzárójára zsúfolásig megtelt a sziget egyik legjobb étterme.

Vágó Imréné, a klub elnöke nyitotta meg az ünnepséget, majd Fehér Gábor, vezetőedző köszöntötte a megjelenteket, és részletesen ismertett a 2019-es eredményeket, a klub sikereiről tájékoztatva a jelenlevőket.

Borbély Lénárd, a kerület polgármestere köszöntőjében kiemelte, hogy a 2023-as világbajnokság helyszíne a Nemzeti Atlétikai Központ a csepeli atlétikának, sportolóknak is nagy lökést adhat. Bejelentette, hogy az év elején a csepeli önkormányzat szerződést kíván kötni a Csepeli Diákatlétikai Clubbal, mely dokumetum rögzíti az éves támogatás összegét is.

A serlegek és oklevelek átadása során Fehér Gábor minden országos bajnoki érmet szerzett versenyzőt kiszólított, de jutalmazták a legkisebbeket – a Sport XXI-es fordulók alapján – és a legidősebbeket, a veterán sportolókat is.

Különleges jutalommal is készült a csepeli edzők csoportja. Az egyéni bajnokságot nyert fiatalok az „ORSZÁGOS BAJNOK 2019”, illetve a nevükkel feliratozott pólót kaptak ajándékba.

Az egyesületet létrehozó Deák Balázs gyermekei, a névadóhoz méltó vándordíjat alapítottak, melyet minden évben a legjobb csepeli atlétának ítél oda a közösség. Ebben az esztendőben a díj névadójának özvegye és leánya, Babinyecz Annának és Pesti Máténak adta át az elsimerést.

A vacsora után meglepetés várt a sportolókra, az egyik szülő hatalmas tortával kedveskedett a meghívottaknak.

Pesti János fotóalbuma itt.

 

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.