A futószámok voltak a legnépszerűbben Szolnokon

Kölyökatlétikai és Sport XXI-es versenyek szép eredményekkel, tele izgalmakkal.

Szolnokon rendezték meg a dél-keleti régió egyéni pályaversenyét az újonnan átadott B. Nagy Pál Sportcsarnokban. Négy iskola U9-es versenyzői mérték össze tudásukat öt versenyszámban, melyek közül a legnépszerűbb a 30 és a 600 méteres futás volt. Ezek mellet három ügyességi számot is választhattak a gyerekek, rakétahajítást, medicinlabda-lökést és helyből hármasugrást. Sok szép eredmény született ezen a különleges mikulásnapi versenyen, ahol minden gyerek – az érmeken kívül – ajándékcsomagot kapott.

Az idei év utolsó Sport XXI-es terem csapatversenyének a Szolnoki Sportcentrum új csarnoka adott otthont. A pörgős és izgalmakkal teli versenyen öt U11-es és hat U13-as csapat vett részt.

Sajnos két egyesület nem tudott eljönni rendezvény miatt, az egyik a Törökszentmiklós a másik pedig a Békési DAC.
A nagyoknál a Békéscsabai AC egyesülete állhatott fel a dobogó legfelső fokára, míg a második helyen rendkívül érdekes, azonos pont és helyezési számmal holtversenyben Vaszkán Gábor Gepárdjai és a Szolnoki SC-SI ,,A” csapata végzett. A harmadik helyezett a Szolnoki Széchenyi csapata lett.

Az U11-es korosztályban a dobogó első és második fokára is Szolnoki csapat került, mivel az első helyet a Szolnok Széchenyi csapata a másodikat pedig a Szolnoki SC-SI Éva néni gyermekei szerezték meg. Harmadik helyen a Békéscsabai AC versenyzői végeztek.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.